Zdravé oleje - oleje lisované za studena

Novinky
Zdravé oleje z Německa
Amarantové oleje
Anýzové oleje
Aloe Vera olej
Arašídové oleje
Arganové oleje
Avelánové oleje
Baobabové oleje
Bazalkové oleje
Bezové oleje
Broskvové oleje
Brutnákové oleje
Čajovníkové oleje
Cedrové oleje
Chia oleje
Chilli oleje
Espresso oleje
Estragenové oleje
Feniklové oleje
Hřebíčkové oleje
Olej z černého kmínu
Jojobové oleje
Grapefruitové oleje
Brokolicové oleje
Ricinové oleje
Goji olej
Avokádové oleje
Třezalkové oleje
Fíkový olej
Graviola olej
Kostivalová tinktura
Jahodové oleje
Kardamonové oleje
Kávové oleje
Koriandrové oleje
Levandulové oleje
Lničkový olej
Lopuchové oleje
Makadamiové oleje
Melounové oleje
Medvědí česnek olej
Meruňkové oleje
Moringové oleje
Mrkvové oleje
Oleje z černého rybízu
Oleje z citrónové šťávy
Oleje z granátového jablka
Oleje z malinových semen
Oleje z okurkových semen
Oregánový oleje
Mátové oleje
Bazalkový olej BIO (Bazalka pravá)
Pupalkové oleje
Rozmarýnové oleje
Sacha inchi
Šípkové oleje
Skořicové oleje
Švestkové oleje
Třešňové oleje
Tymiánové oleje
Zázvorové oleje
Zdravé oleje z Rakouska
Bodlákové oleje
Dýňové oleje
Konopné oleje
Lněné oleje
Makové oleje
Mandlové oleje
Celerové oleje
Oleje z lískových ořechů
Oleje z vlašských ořechů
Sezamové oleje
Světlicové oleje
Řepkové oleje
Olej z Angeliky čínské
Olej z Kurkumy
Slunečnicové oleje
Reishi olej
Zdravé oleje z Maďarska
Arganové oleje
Bodlákové oleje
Černé koření
Hroznové oleje
Konopné oleje
Koprové oleje
Kukuřičné oleje
Lněné oleje
Oleje z vlašských ořechů
Paprikový oleje - pálivé
Paprikové oleje - sladké
Mátové oleje
Perilla frutescens-Čínská bazalka
Višňové oleje
Petrželové oleje
Světlice barvířská
Pšeničné klíčky
Pupalkové oleje
Kmínové oleje
Olej rakytníkový
Rybízové oleje
Sezamové oleje
Slunečnicové oleje
Sojové oleje
Dýňové oleje
Specifické oleje
Rýžový olej
Palmový olej Marina
Kokosové oleje
Olivový olej
Nejprodávanější oleje
Kosmetické oleje
Arganové oleje
Avelánové oleje
Jahodové oleje
Kávové oleje
Kostivalová tinktura
Levandulové oleje
Lopuchové oleje
Pequi olej
Kaktusové oleje
Oleje na opalování
Avelánové oleje
Arganové oleje
Baobabové oleje
Jojobové oleje
Mrkvové oleje
Rajčatové oleje
Speciální sady pro Vás
Dárková sada č.1
Dárková sada č.2
Dárková sada č.3
Dárková sada č.4
Dárková sada č.5
Dárková sada č.6
Dárková sada č.7
Dárková sada č.8
Dárková sada č.9
Dárková sada č.10
Dárková sada č.11
Dárková sada č.12
Dárková sada č.13
Dárková sada č.14
Dárková sada č.15
Dárková sada č.16
Dárková sada č.17
Sušené plody a ovoce
100% Přírodní šťávy
Doplněk stravy
Reishi, Káva, Čaj
Zelená káva
Výrobky z rakytníku
Březový cukr
Olej z černého kmínu 250 ml BIO


Vysoce kvalitní bio olej za studena lisovaný ze 100% egyptského černého kmínu.


Vysoce kvalitní bio olej za studena lisovaný ze 100% egyptského černého kmínu. Černý kmín je součástí rodiny pryskyřník a semena jsou tmavá, tenká a tvaru půlměsíce. Semena se používají po staletí na Blízkém východě, ve Středomoří a Indii. V současné době se černý kmín používá jako koření v různých kuchyních po celém světě kvůli jeho ořechové příchuti. Kromě svého kulinářského využití, černý kmín má také množství důležitých výhod a je jedním z nejdražších léčivých semen na světě. Semena černého kmínu obsahují více než 100 chemických sloučenin, včetně některých dosud neidentifikovaných. Kromě toho, co je považováno za hlavní účinné látky - semena obsahují: thymoquinone, beta sitosterol, kyselinu myristovou, kyselinu palmitovou, kyselinu palmitolejovou, kyselinu stearovou, kyselinu olejovou, kyselinu linoleovou, linolenovou, arachidonovou kyselinu, bílkoviny, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, kyselinu listovou, vápník, železo, měď, zinek, fosfor. Semena mají mimořádně dlouhou a bohatou historii použití v Egyptě. Když archeologové našli a zkoumali hrobku egyptského krále Tutanchamona, chlapce (King Tut), našli láhev oleje černého kmínu, který věřil, že olej pomůže do posmrtného života. Lékaři egyptských faraonů často používali semena na zklidnění podrážděného žaludku. Také používali semena pro léčbu bolestí hlavy, zubů, nachlazení a infekce. Královna Nefertiti, známá pro svou ohromující krásu, používala černý olej kvůli jeho schopnosti posílit a přinést lesk vlasů a nehtů. Stovky studii provedené na černém kmínu, ukázaly, že látky ze semen pomáhají v boji proti onemocnění zvýšené produkce kostní dřeně, přirozený interferon a buňky imunitního systému. Několik studií ukázalo, že extrakt z černého kmínu může pomoci jednotlivcům s autoimunitním onemocněním, a to by mohlo pomoci v boji proti rakovině. Jedna nedávná studie na mazut kmínu semen prokázala, že byl účinný proti rakovině slinivky, jedné z nejnebezpečnějších a nejtěžších druhů rakoviny. Černý kmín je navíc efektivní při léčbě nemocí spojených s dýchacím ústrojím, astmatem, bronchitidou, revma a prochladnutím. Semena zvyšují tělesnou imunitu, stimulují menstruaci, a zvyšují tok mateřského mléka kojících matek. Olej pomáhá zklidnit nervovou soustavu, stimuluje tvorbu moči, pomáhá léčit kašel, zlepšuje trávení a pomáhá předcházet a snižovat vysoký krevní tlak. Olej je velmi účinný při léčbě abscesů a nádorů oka, břicha a jater.
Černý kmín také:
* Stimuluje tělesnou energii a pomáhá při zotavení z únavy a deprese.
* Je účinný lék na kožní onemocnění, jako jsou alergie, ekzémy, akné, lupénka.
* Je antiparazitární.
* Léčí nadýmání, průjem, hemeroidy, zácpu a úplavici.
Složení: 100% za studena lisovaný BIO olej z černého kmínu.  Dávkování: vnitřně - ráno a večer jednu kávovou lžičku, studená kuchyně-podle chuti a množství jídla, venkovní použití - podle potřeby Skladování: Skladujte na tmavém místě při pokojové teplotě do 22 ° C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. Obsah: 250 ml